2019 Yılı Gerçekleşen Sunumlar

30.12.2019

1.     Tunç-Pekkan, Z.  (2019). A theoretical and practical approach to fractions on numberline. Association for Teacher Education in Europe (ATEE) Winter Conference, University of Minoa, Braga, Portugal.

2.     Ünlü. C., Tunç-Pekkan, Z. (2019). Okulöncesinde Öğretmenin Desteklenmesi ile Olumlu Eğitim İklimi Geliştirilmesi. Eğitimde Gelecek Konferansı. Sözlü Sunum. Boğaziçi Üniversitesi. İstanbul.

3.     Tunç-Pekkan, Z., Alacacı, C., Taylan R.D., Sohtorik, S. Güçlücan, B. (2019). Okulda Üniversite Modeli’nde Matematik Öğretmen Adaylarının Mesleki Kazanımlarının İncelenmesi. 4. Uluslararası Türk Bilgisayar ve Matematik Eğitim Konferansı. 26-28 Eylül 2019. Sözlü Bildiri.

4.     Tunç-Pekkan, Z., Uzunoğlular,D., Sevinç ,R., Ceylan-Alibeyoğlu. M. (2019). Öğretmen Adaylarının Ortaokul öğrencilerinin Cebirsel düşünüşlerini tahmin ve açıklama becerilerinin araştırılması (Preservice teachers prediction and explanations of middle school students’ algebraic thinking). 4. Uluslararası Türk Bilgisayar ve Matematik Eğitim Konferansı. 26-28 Eylül 2019. Sözlü Bildiri.