MATH 335: Matematiğin Fen Bilimleri, Teknoloji ve Mühendislikteki Yeri

15.03.2018

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı bahar döneminde açılan MATH 335: Matematiğin Fen Bilimleri, Teknoloji ve Mühendislikteki Yeri birbirinden değerli hocalarımız davetli konuşmacı olarak katılmıştır.

MEF Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Fevzi Ünal, Dr. Öğr. Üyesi Berk Gökberk, Boğaziçi Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü'nden Doç. Dr. Serkan Özel, ITAP Bilim ve Toplum Merkezi'nden ITAP Direktörü Prof. Dr. Tuğrul Hakioğlu ve MEF Ulus Okulları Lise Fizik Öğretmeni Sn. Önder Demirbilek derse katıldı.

Hocalarımıza katkıları ve paylaşımları için çok teşekkür ediyoruz.

Sosyal Medya