5-19 Ocak Mentör Eğitimi

19.01.2019

5 Ocak ve 19 Ocak tarihlerinde gerçekleşen Mentör Öğretmen Eğitimi’ne aday öğretmenlerimizin staj yaptığı okullardan ve ilerde anlaşma sağlayacağımız okullardan öğretmenlerimiz katıldı.Mentör eğitiminde aday öğretmenler uygulama okullarında neler yapar, rehber öğretmenler onlara nasıl destek sağlar gibi sunumlar oldu. Sunumlarımızda; akademisyenlerimiz, bu programdan mezun olan öğretmenimiz ve yeni mezun öğretmenimiz görev aldı.
Eğitime katılan öğretmenlerimize gün sonunda katılımcı sertifikası verildi.