Okulda Üniversite Staj Deneyimi Paylaşım Sempozyumu 2018

3. ve 4.sınıf öğretmen adaylarımız staj portfolyo sunumlarını  26 Mayıs ve 2 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdi.

Okulda Üniversite Staj Deneyimi Paylaşım Sempozyumu 2018

“Okulda Üniversite Modeli”nin temeli olan stajlara dair 3 ve 4.sınıf öğrencileri 26 Mayıs ve 2 Haziran tarihlerinde poster sunumlarını gerçekleştirdi.

MEF Üniversitesi Eylem Araştırması Sertifika Programı

MEF Üniversitesi YABEM Bünyesinde açılan Eylem Araştırması Serfifika Programına MEF Okullarından birçok öğretmen katıldı.

Öğretmen Adaylarımızın STEM Proje Sunumları

Öğretmen adaylarımız MATH 335: Matematiğin Fen Bilimleri, Teknoloji ve Mühendislikteki Yeri dersi kapsamında STEM projeleri tasarladı.

BAGEP 2018 Sonuçları Açıklandı

Bilim Akademisi bu yıl 39 Genç Bilim insanına ödül verdi.

Öğretmen Adaylarımız Tübitak Sergisi yaptı

Okulda Üniversite Modeli kapsamında işbirliği yaptığımız Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu 26 Nisan 2018'de Tübitak sergisi yaptı.

MATH 335: Matematiğin Fen Bilimleri, Teknoloji ve Mühendislikteki Yeri

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı bahar döneminde açılan MATH 335: Matematiğin Fen Bilimleri, Teknoloji ve Mühendislikteki Yeri birbirinden değerli hocalarımız davetli konuşmacı olarak katılmıştır.

24 Kasım 2017 Öğretmenler Günü Kutlaması

MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak 24 Kasım Öğretmenler gününü coşkuyla kutladık.

Eğitimde Gelecek Konferansı- EGK17

Boğaziçi Üniversitesi - MEF Üniversitesi- ODTÜ işbirliği ile  11-12 Kasım tarihlerinde  Eğitimde Gelecek Konferansı MEF Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.